Feestlocatie met een buitenbeleving

De Ars Longatuin is ruim één 1 hectare groot. Het is een geweldige feestlocatie. Of het nu een teamuitje, een familiereünie, een verjaardag of een ander feest is: je hebt alle vrijheid om hier jouw feest in paradijselijke sfeer te vieren. Bij een klein feest kies je bijvoorbeeld voor één van de terrassen, bij een groot feest kies je verschillende plekken in de tuin. Je kunt alles aankleden zoals jij wilt…

Mocht je slecht weer vrezen, maak dan kun je gebruik van de Orangerie, onze kas, waar ruimte is voor maximaal 40 feestgangers. Wij kunnen de drank voor je regelen, maar je kunt ook onze keuken erbij huren en alles zelf regelen. En is de Orangerie te klein voor jouw feest? Huur dan onze tent erbij en jouw feest kan niet meer stuk! Mocht je graag gebruik maken van catering, dan adviseren wij je graag.

Dus: iets te vieren? Neem contact met ons op via de mail!

 

Feestlocatie Gelderland

Onze feestlocatie is ruim, verrassend en paradijselijk. We zijn niet ver weg voor inwoners van Gelderland. Zo ben je vanuit Apeldoorn, Deventer of bijvoorbeeld Nijmegen binnen 3 kwartier bij ons. Arnhem, Zutphen en Doetinchem liggen nog veel dichterbij.  Dus welk feest je ook  wilt vieren: bij ons ben je welkom!

Informeer naar de mogelijkheden via onze mail.