Trouwlocaties Gelderland (2)

Trouwen in Gelderland

 

Gaan jullie trouwen en zijn jullie op zoek naar een betaalbare, bijzondere locatie in Gelderland? Kies dan voor de Ars Longatuin. Je kunt hier een geweldig trouwfeest buiten houden. Je trouwt ‘net als in de film’. (en wie wil dat niet?).

Zie je het voor je: de trouwplechtigheid is bij het prieel, waar omheen de stoelen van de gasten staan. Het eten vindt plaats in de tuin, op een van de terrassen, op het gras of bij de vijver. En je sluit af met een knallend feest, in de tuin óf in de tent die wij voor je neerzetten in het aanpalend weiland.  De Ars Longatuin is geen officiele trouwlocatie, maar je kunt de trouwambtenaar gewoon hierheen laten komen voor de trouwplechtigheid.

Op deze locatie heb je zelf de regie: wil je alles zelf versieren en regelen? Dat kan. Wil je alles via een weddingplanner doen en alleen de locatie huren? Ook dat kan. Het is ook goed om te weten dat er veel overnachtingsmogelijkheden vlak in de buurt zijn. Dus komen jullie of jullie gasten van wat verder weg, dan zijn er voldoende mogelijkheden.

Kortom: trouwen op een sprookjesachtige locatie kan in de Ars Longatuin. Mail ons voor meer informatie en kom gerust eens kijken.