trouwen in de tuin

trouwlocatie buiten

Trouwen in Gelderland

 

Gaan jullie trouwen en zijn jullie op zoek naar een betaalbare, bijzondere locatie in Gelderland? Geef elkaar het ja-woord in de Ars Longatuin, die je kunt je huren voor jouw bruiloft! De locatie staat je ter beschikking zodat jij alles zelf op jouw manier kunt regelen en organiseren. Je trouwt ‘net als in de film’. (en wie wil dat niet?).

Zie je het voor je: de trouwplechtigheid is bij het prieel, waar omheen de stoelen van de gasten staan. Het diner vindt plaats in de tuin, op een van de terrassen, op het gras of bij de vijver. De enige beperking in de tuin is dat je geen harde, versterkte muziek mag draaien, verder kun je jullie dag helemaal inrichten, zoals jij wilt.  Je kunt de trouwambtenaar gewoon hierheen laten komen voor de plechtigheid. Het is ook goed om te weten dat er veel overnachtingsmogelijkheden vlak in de buurt zijn. Dus komen jullie of jullie gasten van wat verder weg, dan zijn er voldoende mogelijkheden. Kortom: trouwen op een sprookjesachtige locatie kan in de Ars Longatuin.

Als je wilt dat wij de drank verzorgen dan is het goed te weten dat dit kan op vrijdag, zaterdag en zondag en op afspraak. Mail ons voor meer informatie en kom gerust eens kijken.