Activiteiten in de tuin

Je bent van harte welkom in onze tuin tussen half april tot half september gedurende de openingstijden. In die periode vindt een aantal activiteiten plaats in de Ars Longatuin, zoals exposities en workshops. De agenda met activiteiten vind je tzt op onze website. 

De theetuin bezoeken

Een tuinbezoek is mogelijk in het tuinseizoen tijdens de openingstijden van Ars Longa. Wil je met een groep, zoals bijvoorbeeld een tuinclub, buiten de openingstijden komen? Overleg met ons via ons mailadres om te bepalen of dat kan.

(Feestelijke) bijeenkomst in de tuin

Wil je hier een bijeenkomst houden? Een verjaardag, een bruiloft, een teamuitje of familiereünie? Huur dan de Ars Longatuin! Je beschikt over de tuin en eventueel over de Orangerie (max. 35 pers.). Harde versterkte muziek is niet toegestaan op deze locatie, maar die mis je niet omdat je hier zoveel vogels en kikkers hoort. Meer info via ons mailadres

Yoga

Rust en bewegen in de Ars Longatuin
yoga in de theetuin

Muziek

Gezelligheid in de Ars Longatuin
Feestlocatie Gelderland (

Kunst

Cultuur in de Ars Longatuin

De Ars Longatuin leent zich voor activiteiten. Heb je een voorstel voor een activiteit in onze tuin? Neem dan gerust contact met ons op. Wie weet kunnen we er samen iets moois van maken.