Hoe delen we zoveel moois in coronatijd?

We zitten in de tuin met voor ons een favoriet drankje en we kijken naar het mezennest. Daar wordt driftig aan de toekomst gewerkt! We wijzen elkaar op de vele vlinders en luisteren naar de vogels en de kwakende kikkers…Horen we nou eigenlijk altijd zoveel vogels? Of is het dit jaar meer dan andere jaren? Ruikt de bloesem altijd zo lekker of…?

We weten het niet, maar stellen vast: als je de Coronatijd ‘tuintijd’ laat zijn, is er veel te genieten. We prijzen ons gelukkig om in quarantainetijd in deze tuin te mogen zijn: wat een geluk met zoveel ruimte, rust en schoonheid om ons heen…dit willen we graag delen.

We hebben het altijd leuk gevonden deze plek open te stellen voor bezoekers en al dat moois te delen. Maar kan dat in Coronatijd?

De tuin is open op afspraak

Ja, gelukkig kan dat! De tuin is weer open, weliswaar uitsluitend op afspraak! De gemeente heeft aangegeven dat op kleine schaal tuinbezoek weer mogelijk is. We nemen de Coronaregels in acht en zijn zorgvuldig om besmettingen te voorkomen. De Ars Longatuin betekent veel ruimte én kleinschaligheid, het is goed toeven in de Ars Longatuin in Coronatijd…

Al onze geplande activiteiten voor dit seizoen zijn helaas gecancelled. Maar we hebben een andere bedacht! Een nieuwe activiteit, die ervoor zorgt dat je op je gemak kunt genieten van deze heerlijke plek. Vanaf het moment dat in ons land de terrassen weer open mogen, kun je komen picknicken in de Ars Longatuin met een door ons gevulde, overheerlijke picknickmand. Dat is nog eens een leuk uitje! Vind alles over het picknicken in de Ars Longatuin hier. Wij heten je welkom!

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *