We willen al dat moois delen!

We zitten in de tuin met voor ons een favoriet drankje en we kijken naar het mezennest. Daar wordt driftig aan de toekomst gewerkt! We wijzen elkaar op de vele vlinders en luisteren naar de vogels en de kwakende kikkers…Horen we nou eigenlijk altijd zoveel vogels? Of is het dit jaar meer dan andere jaren? Ruikt de bloesem altijd zo lekker of…?

We weten het niet, maar stellen vast: als je de rust neemt in de tuin is er veel te genieten. We prijzen ons gelukkig dat wij zo vaak in deze tuin te mogen zijn, wat een geluk met zoveel ruimte, rust en schoonheid om ons heen…dit willen we graag delen. We vinden het dan ook leuk om deze plek open te stellen voor bezoekers. 

De tuin is open op zaterdag en op afspraak

We heten bezoekers welkom en hopen dat zij net als wij enorm genieten van de tuin. En we zijn eerlijk: bezoekers kunnen ook helpen onze tuin in stand te houden. Een dergelijk grote en mooie tuin vraagt heel veel onderhoud: jij als bezoeker helpt ons dit onderhoud te kunnen plegen door een bescheiden entree te betalen en iets te consumeren. En zo de tuin te behouden!

De voorjaarsactiviteiten voor dit seizoen zijn helaas niet doorgegaan vanwege Corona, maar er kan wel weer meer: tuinclubs zijn weer welkom, je kunt komen picknicken, het terras is op de vaste dag weer open en je kunt – na reservering – op andere tijden de tuin bezoeken. En uiteraard kun je contact met ons opnemen als je hier een (feestelijke) bijeenkomst wilt houden. Je bent van harte welkom!

 Vind alles over het picknicken in de Ars Longatuin hier. 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *